Kehittyminen tapahtuu mukavuusalueen ulkopuollella

 

Mun mielestä tämä koskee elämää lähes kaikilla osa-alueella, mukavuusalueelta poistuessa tapahtuu kehitystä. Tutun ja kivan ulkopuolelle meneminen harvoin kuitenkaan kuulostaa tai tuntuu houkuttelevalta. Siellä turvallisella ja mukavalla puolella on vaan niin helppo olla, joten miksi lähtisi kiusaamaan itseään. Kuumottaa, jännittää ja tekisi mieli etsiä pakokeino. Onneksi kaikki se kuuluu asiaan.

Liikunnassa kehitys nopeutuu, kun etsitään uusia ärsykkeitä, lisätään vastusta tai muutetaan toistoja. Keho vaatii kehittyäkseen koko ajan uutta ärsykettä.  Ruuanlaitossa on vaikeaa kehittyä pelkästään lukemalla kokkikirjoja, eikä kenestäkään tule hyvää luennoitsijaa vain kuuntelemalla. Tässäkin jutussa on silti yksi mahtava puoli. Harjoittelemalla ja astumalla pois sieltä omalta mukavuusalueelta, sä kehityt ja voit kääntää ennen pelottaneita asioita sun vahvuuksiksi. Kaupanpäällisenä saat vielä voittaja-fiiliksen!

Processed with VSCO with c1 preset

Joten, mitä jos otettaisiin tämän vuoden tavoitteeksi mennä enemmän pois sieltä omalta turvalliselta maaperältä ja rokataan uusilla alueilla! Ei joka päivä, eikä välttämättä joka viikko, mutta välillä. Me pystytään siihen!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s